Jeg lever enda

Jeg har ikke blogget noe særlig i det siste. Jeg har egentlig mye å blogge om, men jeg orker rett og slett ikke. Akkurat nå er jeg helt utslitt. Det har jo vært mye i det siste, med tanke på innkjøring i barnehagen, jeg skal snart begynne i ny jobb og jeg jobbet jo igår kveld som vikar. Det tok litt kaka merker jeg, så nå venter jeg bare på at det skal bli "lov" til å legge seg. Sarah er nok veldig sliten selv. Det går bra i barnehagen, med tanke på Sarah. Idag var jeg der kun i 10 minutter på morgenen sammen med Sarah, så dro jeg. Sarah sov til og med i barnehagen idag. For når jeg kom, så sov hun. Var noen som spurte om barna MÅ sove i vogn i barnehagen, så ja. Ihvertfall i denne barnehagen. 

Jeg gleder meg helt vilt til å begynne å jobbe jeg. Det blir så spennende. De snakket om at de skulle melde meg opp på mange forskjellige kurs. Det er jeg så utrolig glad for. Jeg vil få mest mulig lærdom, slik at jeg kan bli flinkest mulig. Dessuten er det her et felt jeg brenner for. Gleder meg, gleder meg!

Ville bare oppdatere dere litt, slik at dere ikke tror det har skjedd noe fælt eller noe.

Skulle egentlig blogget om noe jeg fikk i posten her om dagen, men jeg har ikke fått tatt bilder. Kan ihvertfall skrive hvor produktene var fra. De var fra www.miljohjornet.no . Den nettbutikken bør du sjekke ut, for den er virkelig spennende. Nå har de også en skattejakt på gang i nettbutikken, og de gjemmer vekk paraplyer hver uke i nettbutikken. Den første som finner den får paraplyen. Bli med du også! Skriver mer om nettbutikken etterhvert. 

 

Nå legger jeg fra meg bloggen igjen, for jeg er så skutt at jeg nesten ikke skjønner hva jeg skriver. Så det så.

 

Ta ta ..

 

2 kommentarer

Noen dager så er man bare sliten og da er det viktig å slappe av.

Så spennende med ny jobb da. Jeg har ikke fått med meg hva du skal begynne i jeg :P

Slapp av nå og nyt helgen.

Klem:)

Divamamma

01.05.2010 kl.19:31

Ida og prinsessa: Jeg skal begynne å jobbe som støttepedagog i barnehage jeg:)

Skriv en ny kommentar

hits