Innkjøring i barnehagen

Hei hei! 

Var ikke noe blogging igår, og lite blogging idag. Har prioritert andre ting nå, så da blir det liten tid til dataen. Igår var første innkjøringsdag i barnehagen, og da var vi der i to timer. Alt gikk fantastisk bra. Sarah storkoste seg, og løp rett inn til andre barna med engang vi kom i gangen. Jeg rakk ikke å kle av henne en gang. Hun ble litt sutrete på slutten, og ropte mamma veldig mye. Da ville hun kose og bli bært. Da var hun veldig trøtt. To timer på en så morsom plass for en liten kropp er ikke enkelt. Det tar nok mye energi. I hele går etter barnehagen var hun kjempe trøtt, selvom hun sov bra på dagen. 

Idag har hun vært i barnehagen til halv to. Sondre var med idag, og vi reiste fra Sarah mens hun satt å spise. Hun brydde seg ikke engang. Jeg ringte de litt etterpå, og da var hun ute i sandkassen og koste seg. Hun hadde spurt etter meg to ganger, med en trist stemme. Men det hadde gått greit for det. De ringte oss igjen kl ett idag, og sa vi kunne hente Sarah hvis vi ville. For hun var umulig å få til å sove. Hehe, det visste vi jo. Hun spente hele kroppen, og ble stiv som en stokk i vogna. Det var ikke noen sjanse for å få henne til å sove der gitt. Hehe. Men med engang de fikk på henne klær, og lot hun være ute å leke så var hun blid som en sol. Jeg ser at hun elsker å være i barnehagen, og det er så godt. Men jeg så også at hun syntes det var veldig godt når mamma og pappa kom tilbake igjen. 

Nå ligger Sarah å sover her i sengen, så får vi håpe at hun vil sove der imorgen da. Vi krysser fingrene!

Det tar endel energi når det gjelder den innkjøringa. Det er på en måte innkjøring for oss begge, siden jeg skal jobbe der også. Jeg har også fått gjort endel husarbeid og tatt noen skippertak i noen kleshauger og sånn i det siste, så derfor har jeg rett og slett ikke giddet å blogge. 

Idag har jeg sagt ja til å jobbe på et bokollektiv innenfor psykiatrien, så jeg skal være vikar der. Merker at jeg har tatt meg litt vann over hodet ,siden jeg er litt utkjørt akkurat nå. Men men. Imorgen er det fredag, og fri ! Mandag er det full rulle for både meg og Sarah, for da er min første dag på jobb. Gleder meg!

 

 

4 kommentarer

stine k

29.04.2010 kl.17:52

så bra hun liker seg!! Det går nok veldig bra. Jeg synes også det var vanselig i begynnelsen, men det gikk så bra så fort og han liker seg såå godt. Det er godt når en ser at de virkelig trives!! Han synes nesten det er litt kjedelig om han er hjemme med meg hele dagen, hehe...

Skal du jobbe på samme avdeling som Sarah?

Anita

29.04.2010 kl.21:03

Maja skal ha innkjøringsdag på mandag og sikkert et par dager... Gruer meg, men det skal bli godt for henne også. For hun trenger og få vært med andre barn og bli vandt til å ikke være med meg hele tiden...

MÅ de sove i vogn? Venninner av meg som jobber i bhg sier at de kan sove inne også da.. Hmm... Håper uansett at det går i orden da :D

Divamamma

01.05.2010 kl.19:31

Anita: I denne barnehagen så må de sove i vogn.. Lykke til da!:)

Divamamma

01.05.2010 kl.19:32

stine k: Hehe, så godt å høre han trives godt i barnehagen. Huff, det er litt tøft nå synes jeg. En enorm omveltning for oss begge. Jeg skal jobbe litt overalt i barnehagen, alt etter behov. Gleder meg helt vilt. Det blir så spennende.

Skriv en ny kommentar

hits