Jeg gruer meg til imorgen

Jeg gruer meg så sinnsykt til imorgen. For meg så er det kjempestort, en stor overgang i livet vil jeg si. Sarah skal faktisk innkjøres i barnehage. Hun har bare en 50% plass, men allikevel. Jeg er vant til å ha NESTEN 100% ansvar for Sarah, og jeg gjør det meste når det gjelder henne.Edit: Nå virker det som om Sondre ikke bidrar noen ting, men det gjør han selvfølgelig. Kom til å tenke på at det ikke virker slik, på måten jeg ordlegger meg. Det er bare det at Sondre må jobbe 100%, så han får ikke være like mye hjemme med henne som meg.

Nå skal jeg overlate ansvaret til noen andre, noen andre jeg ikke kjenner. Så onsdag, torsdag og fredag er innkjøringsdager for Sarah. Mandag starter det hele. Ikke bare skal Sarah i barnehagen, men jeg skal begynne på den nye jobben min. S K U M M E L T!

Jeg har rett og slett ikke klart å prate om det, at Sarah skal begynne i barnehagen. For det er liksom så rart. For et mammahjerte er det ikke bare bare å plassere barnet sitt i barnehage, ihvertfall ikke i begynnelsen. Jeg prøver å trøste meg selv med at jeg er ganske sikker på at Sarah kommer til å storkose seg med de andre barna. Det jeg håper på er at hun har det så gøy der at hun ikke vil hjem, for da er det et godt tegn. 

Det som også er positivt er at jeg jobber i barnehagen Sarah skal gå i, så jeg er der hvis det skulle være krise. Samtidig så gruer jeg meg til det å balansere min jobb og mammarollen. Jeg vet ikke helt hvordan det blir. 

Jeg håper det blir fantastisk for oss begge! Det er drømmen!!

 

 

5 kommentarer

anchi

27.04.2010 kl.14:01

jeg skjønner deg kjempegodt!!greit nok jeg har lenge igjen hjemme med gutten min,men kan ikke si jeg gleder meg til han skal i barnehage!!men hell i "uhell" da,at du skal jobbe i samme barnehagen;) lykke til,med begge deler ;)

Mammaprat

27.04.2010 kl.14:53

slik hadde jeg det og da olivia begynte i barnehagen. men det gikk kjempebra når hun ble kjent, og jeg tror vi hadde godt av det begge to.

lykke til i morgen, det går helt sikkert bedre enn du tror ;=)

Liv

27.04.2010 kl.16:14

Lykke til i ny jobb og barnehage. Det går nokkjempe bra!

tjukkebollefeita

27.04.2010 kl.16:51

Det er alltid vanskelig når noen andre skal ta seg av ungene våre. Min minste var hjemme til han var 3 år, og det var tøft å la noen andre overta så stort ansvar. Men han storkoser seg i barnehagen, og nå elsker jeg at han går i barnehage!! :D

Divamamma

01.05.2010 kl.19:58

Mammaprat: Du, jeg skjønner helt seriøst svært lite av blogspot.com. Jeg vil gjerne flytte over raskest mulig, men vil gjerne skjønne mer. Går det ikke an å lage egne kategorier, som man legger innleggene sine i? Hvordan fikk du innleggene over til den nye bloggen din? Måtte du gjøre det helt manuelt? huff..

Skriv en ny kommentar

hits