Sannheten om I K E A

Åh fytti. Jeg har bare en ting å si. Ikea = pengesluker. Ikea = energisluker. Ops, det var to ting. Jeg føler meg helt skutt akkurat nå, og føler jeg ikke tenker helt klart.

Ja, det er vanvittig mye billig og kjekt der inne. Det er egentlig et paradis på jord. Man går der inne, blir litt forbauset over en rar duppeditt som virker så fantastisk praktisk å ha på kjøkkenet, og kaster det oppi handlevogna. Man går deretter litt videre, og kommer over en eller annen merkelig, men UTROLIG praktisk duppeditt som man kan ha på badet, og vips så er den oppi handlevogna. Slik holder man på til man har fylt opp, og det ikke er plass til mer. Dessuten så er det sånn at når alt er så billig, da virker det også så utrolig mye mer praktisk av en eller annen grunn.

Man har et mål når man reiser innover til Ikea, og det er ikke å kjøpe så mye ubrukelig. Vel, jeg føler at dagens Ikea fangst ikke var ubrukelig, det var bare mye mer enn jeg hadde tenkt meg. Greit, man sier til seg selv at man bare skal kjøpe det man trenger. Men alt er jo relativt. Det kan være mye man "trenger". 

Jeg er igrunn veldig fornøyd med det jeg fikk kjøpt, bortsett fra mitt nye snacksfat. Dere skjønner det at jeg har ei klåfingra og ikke minst LANGfingra jente som er borti ALT på få sekunder. Ja, hun klarte å knuse det. Jeg ble så sint, men jeg kunne ikke bli sint på henne. Jeg ble jo selvsagt sint på meg selv, som snudde meg bort i 0,5 sekunder, og ikke tenkte at Sarah var så rask som hun var. 

Det snacksfatet var et av mine stoltheter, og et av mine kupp som jeg gledet meg til å vise frem. Nå er det rett og slett bare deprimerende å se på det dumme dumme fatet. Jeg tror jeg skal få Sondre til å lime det, for jeg skal bruke det uansett knust eller ikke. Haha! 

Jeg viste Sondre alt jeg hadde kjøpt idag, og jeg tror han var temmelig imponert over det jeg hadde kjøpt. Spesielt imponert ble han når jeg stolt viste frem en pose med noen fargerike klemmer. 

Her er et bilde av de fargerike, imponerende og ikke minst praktiske poseklemmene jeg hadde kjøpt. 

 

Jeg: Se på de her da, Sondre!

Sondre: Ehm.. Jaha.. Hva er det? 

Jeg: Hallo, poseklemmer selvfølgelig. Vi hadde jo ikke sånne fra før av, så da måtte jeg jo bare kjøpe.

Sondre: Ja, du måtte vel det. 

Jeg: Ja, de kostet bare 29,- for 30 stk. Dessuten er de så utrolig kjekke når vi skal oppbevare mat i plastposer også videre. 

Sondre: Joda, de er sikkert utrolig kjekke de, og vi trengte de helt sikkert ( deretter gir han meg et smil som var unormalt bredt, som gjorde at jeg følte at det var veldig  påklistret ) . 

Det er noe som sier meg at han kanskje ikke var så imponert allikevel eller? 

 


 

 

 

5 kommentarer

-Linda Marie-

20.04.2010 kl.19:31

joda, de er kjekke de poseklemmene :) heehe

Divamamma

20.04.2010 kl.19:32

Linda Marie: hehehe...
hahah..ja det er lett å ende opp med masse greier som er "fryktelig praktisk"...men jeg skal være STRENG mot meg selv når vi skal til Ikea...orker ikke å fylle opp med så mye ting! Men det er lettere sagt enn gjort!

Divamamma

20.04.2010 kl.19:39

Økobaby (Sally): Mye lettere sagt enn gjort du..

tjukkebollefeita

21.04.2010 kl.09:51

De poseklemmene der er gull verdt!! Vi har mange av de, og stort sett nesten alle er i bruk til enhver tid..

Skriv en ny kommentar

hits