Dagens positive ting

Vi fikk telefon fra Apollo, og får pengene tilbake. Heldigvis! Det er så ufattelig uflaks, å bestille den dumme sydenturen akkurat når det dukker opp et vulkanutbrudd. Tenerife og sydenvarme får vi bare drømme om de neste årene nå. Siden vi skal bygge hus. 

Vi prøver så godt vi kan å se det på det positive, ved at vi fikk spart de pengene og bla bla bla bla. Selvom det ikke er lett. Sondre tar ikke ferie allikevel, så han skal jobbe til uken. Enda mer jubel, not. Nei, men det er like greit det da.Mamma har heldigvis ferie, så da kommer sikkert vi til å finne på noen ting. Vi tar mest sannsynlig en tur til Ikea til tirsdag. Juuubel! Så da kan jeg glede meg til det ihvertfall.

Så, når noe så kjipt som det her skjer. Da må man nesten bare prøve å finne noen fine og positive ting, for å bli i godt humør. 

 

Dagens positive ting: 

 

Jeg får nyte blomsterbuketten min lenger. Siden vi ikke skal reise bort fra dem allikevel.Det er blomsterbuketten jeg fikk fra eksjobben, som jeg nettopp sluttet i. 

Sarah får det stabilt og godt. Hun er veldig hjemmekjær av seg, så hun kan kose seg i de omgivelsene hun er mest kjent med. Her sitter hun i kosestolen hennes, med snacksboksen hennes. Den er full av druer. Så hun er ihvertfall ikke berørt av at vi ikke skal reise. Dessuten får hun sitte å se på Drømmehagen, og kose seg.

Vi har vært å handlet, så jeg får kose meg med den utrolig gode drikken, vitaminvann. 


Vi har fått handlet masse god mat. Vi har jo hatt et så tomt kjøleskap, siden vi skulle reise. 

 

Sarah har fått åpnet de nye lekene sine, som hun skulle ha med på turen. Så hun er veldig blid og fornøyd. Det var det minibiblioteket og en søt badefisk. 

 

Nå skal Sarah straks legge seg, så da får vi se om vi får noen til å komme på besøk. Vi skal uansett kose oss masse. Har kjøpt inn litt snacks og annen kos. 

 

Ja, vi bør være glade for at vi ikke sitter fast i utlandet. Da er det heller bedre at vi kan være hjemme. Så vi har det ikke ille, til tross for en forsvunnen Tenerifedrøm. 

 

 


2 kommentarer

Dere får iallefall realisert husdrømmen da:) Hvor er godstolen hennes fra? utrolig fin!

Divamamma

17.04.2010 kl.21:20

Cecilie: Det er jo sant da! :) Men det hadde vi gjort uansett om vi hadde reist til Syden eller ei. Stolen er fra en lokalbutikk, barnebutikk i Skien. Tror du kan få en lignende på nettet, men husker ikke hvilken nettbutikk det var.

Skriv en ny kommentar

hits