Ta deg litt "fri" en gang i blant

Idag er jeg så og si halvdau. Jeg reiser generelt ALDRI ut på byen, men det gjorde jeg faktisk igår. Og så på en torsdag da. En venninne av meg har så og si blitt nysingel, og hun hadde så utrolig lyst å ha en liten jentetur på byen igår kveld. Jeg sa jo selvsagt nei med engang hun spurte, fordi jeg føler en så forpliktelse ovenfor familien min, at jeg ikke kan si ja til sånt. Denne venninne tok ikke et nei for et nei (hehe), så da sa jeg tilslutt ja da. Vel, jeg tenkte at det ikke skadet heller. Av og til har man litt godt av å ta litt vare på seg selv, og ikke minst være sosial. Spesielt når man har barn, og er med dem hele tiden. Nå nyter jeg hvert sekund jeg har med Sarah da, men av og til kjenner jeg jo at jeg savner litt friheten ved bare å være "Eva". 

Det er utrolig viktig å huske å ta vare på seg selv en gang i blant, og alle har forskjellige måter å gjøre det på. Jeg er absolutt ikke et ute-på-byen menneske, men jeg liker det å være sosial og treffe kjente fjes. Det gjorde jeg igår, og det var utrolig hyggelig. Utrolig rart at det er så mange ute på en torsdag liksom, kanskje det har noe med streiken å gjøre? Jeg kom meg hjem ved ett tiden da. Så jeg reiste fra venninnen min og resten av gjengen som vi traff.

Hva er det forresten med meg og folk med problemer? Føler jeg er en magnet for slike folk. Dukket opp en eller annen mann på over 30 år, og begynte å fortelle meg om den forferdelige barndommen hans. Han ville tydeligvis ha råd fra meg. Du kan tro jeg forsvant fort!

Idag er det utrolig deilig å være hjemme, og bare være husmor, mamma og kone. Etter noen timer fra familien, så setter man bare enda mer pris på dem når man er tilbake altså. Derfor er det sunt med litt "fri".

 

 

 

 

 

Én kommentar

kristinasjo

16.04.2010 kl.16:47

åjasså, va du full da du ringte me da eller ? :)

Skriv en ny kommentar

hits