Tiltak mot nudistiske barn

Ja, Sarah har en tendens til å ta av seg alle klær. Spesielt hvis hun ligger i sengen. Da er det som regel ei lita naken jente som spreller og hopper i senga. Bleia ligger da på gulvet ved siden av sengen, og pysjamasen pleier som regel å ligge som en krøll i hjørnet av sengen. Jeg pleier alltid å ha en sterk frykt for at hun har tisset og gjort hele sengen våt. Heldigvis har det bare skjedd en gang, men det var en gang for mye. 

Etter et lite tips fra svigermor, så fant vi ut at vi måtte snu pysjamasen bak fram. Vi prøvde på det, og til min store overraskelse så har pysjamasen blitt beholdt på siden den gang. Bleia også. Sondre var tydeligvis en liten nudist selv som barn, så det er sikkert derfor svigermor hadde dette flotte tipset innenbords. Nå vet jeg ihvertfall hvor Sarah har fått nudistfaktene sine fra. Hehe.Sarah fikk lov til å gå opp trappa, på vei til soverommet hennes. Hun ELSKER å gå i trapper. Det får hun selvfølgelig aldri gjøre uten at vi er rett bak. Men av og til må hun få lov til det, og da er hun storfornøyd som regel.

Pysjamasen er forresten bak fram, men du ser det neppe. Siden bildet er så uklart som det er. Så mødre eller fedre, har dere barn som har nudistiske tendenser, så er det bare å snu klærne bak fram.


Pssst.. Husk konkurransen jeg har gående nå. Hvor du kan vinne varer for 400,- Trykk her for å komme til den. 

8 kommentarer

Husmora :-)

11.04.2010 kl.20:28

haha så søt=) Takk for tips ja.. Ser utviklingen mot nudisme begynner å komme her også dessverre... men vi hadde en bæsjebleie OVER alt.. ARGHTHJKL="()€)#

Divamamma

11.04.2010 kl.20:32

Husmora :: Hehehe... Det er det som er den store frykten min!!! Bæsj over hele sengen. Huff. Sarah klarer som regel ikke å ta av bleiene like lett, hvis det er up and go. Derfor bruker vi det om nettene. I dag så var vi tomme, så da ble det en vanlig pampers med borrelås. Måtte ta en bomulls shorts jeg fant i skapet som er hennes. Brukte den som truse over bleia. Tok pysjamasen bak fram. Så får vi bare håpe at klærne er beholdt på til imorgen.

Husmora :-)

11.04.2010 kl.20:34

det var virkelig ikke noe høydepunkt nei! Kl er 2:30 og jeg hører lyder fra rommer.. med en gang jeg kommer inn i rommet hennes så slår lukta meg...! Uck! Bæsj overalt... heldigvis at vi har begynt med tisselaken osv.. men alle bamser og dyner og puter måtte i vaskemaskin..

marita

11.04.2010 kl.21:57

Vi og har blitt nødt til å snu pysjamasane bak fram, og det funka godt her og. Her var det som med husmora, bæsjebleie utover alt som gjorde at vi snudde.

stine k

12.04.2010 kl.07:28

funker pysj med glidelås bedre kanskje? Og todelte er vel like lette å få av buksen på kanskje.... hmm..

Pysj bakfrem var iallefall lurt! :)
Så lurt! :)

12.04.2010 kl.13:04

SV: Ja det kan jeg ordne, da må du bare legge inn estillingen på nytt så sletter jeg den gamle. Har allerede værtpå posten idag men jeg poster bare imorra og da er pakken fremme i god tid før lørdag :-)

sally

12.04.2010 kl.13:05

det var meg, Sally som skrev den kommentaren der uten navn :-P det skjønte du sikkert :-)

Skriv en ny kommentar

hits