Trenger bare disse to tingene for å overleve

I Sarah sin verden, så har hun blitt meget besatt av to ting. Det er to enkle ting, som hun går med i hånden så og si KONSTANT. Det er en liten Ole Brumm ball eller et flagg, eller begge deler. Hun er SÅ opphengt i begge deler. Hun fikk en bitteliten Ole Brumm ball i påskeegget sitt, og var helt i ekstase når hun så den. All kjeksen og det andre snopet var bare å glemme, når hun fikk øye på ballen. Den betyr alt!

Av en eller annen grunn ble hun også plutselig veldig opptatt av flagg. Sarah så at i garasjen til pappa var det gjemt vekk mange flagg, og de måtte vi bare ta frem. Fagge sier hun. Det betyr flagg. Hun sier det i et spesielt tonefall også, som gjør at det blir ekstra søtt. Ball heter baij. Det er visst vanskelig å si dobbel L. 

 


Sarah måtte nødt til å ta med flagget i bilen idag. Hun ble så utrolig sint når jeg tok det fra henne når vi skulle gå. Jeg fikk så dårlig samvittighet, så jeg ga det til henne igjen. Snakk om å være flink med oppdragelse. Hehe. Jaja, noen ganger så klarer jeg ikke å la vær. Hun hørtes bare SÅ såret ut. 

Det passer uansett bra å være opptatt av flagg nå, siden det snart er 17 mai. 

En ball i den ene hånden og et flagg i det andre, da er Sarah i paradis.
Husk konkurransen jeg har nå, hvor du kan vinne valgfrie produkter for 400,-. Trykk her for å komme til konkurransen.


 

 

 

4 kommentarer

Frøya - småbarnsmamma

07.04.2010 kl.15:10

Så søt da.... :) Snuppa mi har en bamse hun vil ha med seg over alt... :)

marita

07.04.2010 kl.20:04

Så herlig :) Lucas vil helst ha med seg to bamsa overalt, Herr Nilsson og Marte.

SV: Eg har lagt inn kode mot høgreklikking, så det blir ikkje akkurat mot kopiering av bilder, når det finns fleire enkle måta og kopiere bilda på. Den virka heller ikkje i alle nettlesera. Men det er bedre enn ingenting, og stoppa kanskje noen :)
SV; hehe, ja det tenker jeg nok. skal sjekke ut konken din jeg.

Divamamma

08.04.2010 kl.17:00

Frøya: Det er så søtt det :)

Skriv en ny kommentar

hits