Eva tester håndlagde og naturlige hårprodukter.

Utgangspunktet:

Håret mitt har vært veldig tørt og livløst. Det har igrunn følt som hestehår eller noe sånt. Hehe. Jeg var veldig spent når jeg fikk teste ut disse produktene her, og hadde høye forventninger siden jeg er fornøyd med mine andre Charlottes Urtekosmetikk produkter.

 

Dette er en sjampo som er anbefalt av Grønn Hverdag. Denne skal være meget mild, slik at du også kan bruke den til barn. Den skal bløtgjøre, mykgjøre og nære håret. Den inneholder ingredienser som beskytter mot sollys. Den forstyrrer ikke hodebunnens naturlige balansen. 

Innhold:


økologisk sertifisert roseblomstvann, mipalauretsulfat, perlemorsulfat, pantenol pro B5 vitamin, økologisk sertifisert havsalt, økologisk ringblomst- og stemortinktur. Kun naturlige ingredienser.

Jeg har brukt sjampoen over en god periode nå, og ser faktisk forbedringer på håret mitt. Det er mer glansfult og det føles mer sunt. Sjampoen lukter helt O.K, og skummer godt hvis du tar litt ekstra i håret. Konsistensen er tynn. 

Terningkast: 5

Denne balsamen er fuktighetsgivende og mykgjørende. Håret skal bli lett å stelle, mykt og næringsrikt. Denne balsamen er også tynn, og jeg synes den også lukter helt O.K. Det står at den er drøy i bruk, og at man ikke trenger mye. Men jeg følte jeg måtte ta endel ekstra, siden jeg har så mye hår. Dessuten syntes jeg det var vanskelig å få det "smurt" ut i hele håret når det var såpass tynn konsistens. Jeg synes også at håret mitt har blitt mer glansfult etter å brukt denne balsamen etter en god stund. Dessuten synes jeg det blir mykt etter bruk.

Innhold

renset vann (aqua)***, balsamemulgator (stearamidpropyl/dimetylamine), cetyl alcohol, simmondsia chinensis oil (jojobaolje)*, panthenol (pro B5 vitamin), glycerine, lactic acid (melkesyre)***, phenoxyglycerine (konservering) cananga odorata genuina oil (ylangYlang complete)* *økologisk - **viltvoksende - ***naturprodukt

Terningkast: 5

 


Dette er en hårkur for tørt hår og irritert hodebunn. Denne likte jeg veldig godt. Dette er en slags olje, som man masserer i hodebunnen, og smører utover i "håret". Man kan sove med den i, eller ihvertfall ha den i så lenge man kan. Jeg merket veldig godt hvor mykt og glatt håret mitt ble etter en stund ved bruk av denne. 

Innhold

økologiske vegetabilske oljer av jojoba og hampfrø, økologisk kokosfett og rosmarinekstrakt.

Terningkast: 6

Alt i alt: 

Etter jeg brukte disse hårproduktene sammen over en god periode, så ser det ut til at håret mitt virker mer glansfult og fornøyd. Det er flottere, og føles mye bedre. Jeg tror det har noe med de flotte ingrediensene, som også er økologiske. Dessuten så er disse produktene så konsentrerte, slik at man vet at håret tar til seg masse næring.

Har du problemer med tørt og livøst hår, vil jeg absolutt anbefale deg disse produktene. 


DISSE PRODUKTENE FÅR DU KJØPT PÅ :
 

10 kommentarer

Sally

02.04.2010 kl.10:07

gøy å se at du ble så fornøyd med de ;-) Husker du jeg anbefalte deg den sitrusshampoen? Tipper du hadde likt den også ;-)
oi, bra anmeldelse :)

Rich bitch

02.04.2010 kl.12:55

Jeg forventer endel gratulasjoner til meg idag. Barbien har bursdag! Send meg en koselig mail eller bilde. Love you all.

Soff <3

02.04.2010 kl.12:56

Bra testet!

Siv

02.04.2010 kl.12:58

høres bra ut...

gotta have this in mind!

xxx

christinaafs

02.04.2010 kl.12:59

Bra testet! :- D

fin blogg!
finblogg.

komentere tilbake? :D

Craap

02.04.2010 kl.13:09

Hei. Jeg heter andrea og er 19 år. jeg hadde satt kjempestor pris på om du hadde tatt en tur innom bloggen min. jeg er alkoholiker,, Og har hatt store problemer. Jeg mistet også nettopp faren min. Jeg startet en blogg for å få ut tankene mine og dele sorg med andre. jeg bruker det på en måte som en dagbok, og jeg hadde satt utrolig pris på om du ville tatt en tur innom og sett hvordan jeg har det, og fått et innblikk i livet mitt, sånn som det er nå og hvordan det har vært tidligere i livet mitt. ellers må du stå på med din egen blogg.

-Andrea

cecilie

02.04.2010 kl.13:12

høres ut som bra produkter:D

www.twentyfivee.blogg.no

Silje Bråstad

02.04.2010 kl.13:17

så bra blogg du har! :)

om du vil ha fleire lesara burde du registrere deg her:

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Siljeb

Skriv en ny kommentar

hits