Sover barna/barnet ditt i vogn?

Vi har ikke vært så flinke med å la Sarah sove ute i vogna. Hun sover som regel inne på rommet sitt. Altså, det fungerer greit at hun sover i vogn, men da må si som regel trille henne hele tiden. Med engang vi stopper trillingen, så pleier hun å våkne etter fem minutter. Nå er det jo slik, at Sarah skal begynne i barnehage. Vi skal ha en innkjøring over tre dager i barnehagen. Heldigvis er det i barnehagen jeg skal jobbe i. Jeg tenker at sovingen hennes kommer til å bli den aller største utfordringen. Sarah er veldig var for lyder, og ikke minst vanskelig å få til å sove hvis hun ikke sover i sengen sin her hjemme. 

Så nå tenkte jeg faktisk å begynne å legge henne mer i vogna, når hun først skal sove på formiddagen. Tror ikke det blir så veldig bra de første dagene, men det bør bli bedre og bedre. 

Idag har vi tilbrakt mange timer ute. Sarah har fått gå tur sammen med oss, og etter en god stund la vi henne oppi vogna, siden det var sovetid. Deretter trillet vi en halvtime, slik at hun sovnet. Nå står vogna ute, og hun har sovet tilsammen over en time. Av den tiden har vognen stått stille i ca. en halv time. Kanskje det fungerer likevel? Jeg HÅPER det! Det er bedre at jeg begynner å tilvende henne å sove i vognen allerede nå, så slipper hun få den sjokkovergangen fra hun begynner i barnehage. 

Sover barnet/barna dine i vogn? 


 

7 kommentarer

Tina - 22år og mamma

28.03.2010 kl.14:24

Malin sover i vogna si om dagen :) Men idag so ho på sofaen sammen med pappaen hennes. Ikke ofte de for alene tid sammen. Siden ho kun ser han i helgene hvis ikke han skal på link og jeg skal ut med venner.

Mamma Hill

28.03.2010 kl.14:49

Sandro sover ikke lenger i vogna nei.. Vis ikke han er helt utslitt å sovner da så klart..

MEN aldri lagt han uti vogna for å sove på dagen.. Han sov alltid i stua i reiseseng,... Vi var ikke stille å han har blitt vant med lyder.. Han sovnet jo i vogna da han var mindre da, men ja..

MEN men ;D når Sandro skal begynne i barnehagen til høsten trur jeg ikke det er så problem.. er jo da 2 år :) sover gjerne over alt egentlig :P men sover ikke vis det er ting som skjer, så blir han for trøtt så finner han sikkert på å legge seg ned å sove xP men det får vi se :) :P alt kan skje, kanskje han til og med ikke trenger å sove på dagen når han begynner i bhg... :)

Jeanette

28.03.2010 kl.15:23

Kim såver best ute i vogna si:-) Men han såver bare i vogna si om vi triller tur, og ute hvis han såver i vogna etter trille turen:-) Ellers såver han inne i vogga si. Blir nok mere såving ute, nå som våren kommer:-)!

Husmora :-)

28.03.2010 kl.17:52

Emilie sover en del i vogna si. Sover like godt inne i senga som ute i vogn. Må jo vugge litt til hun sovner, men så kan den stå stille i timesvis! Veldig deilig!! Skulle ønske jeg slapp vuggingen til hun sovnet.. men men... Det kommer vel når hun også begynner i bhg etterhvert! Om jeg klarer det da;) hehe

Er jo så godt for de med frisk luft=)
Henrik Elias har sluttet å sove på dagen nå, men har helt inntil nylig sovet ute i vogna si så sant det ikke er minusgrader. Han sovner uten hverken trilling eller vugging og sover som en stein i opptil 3 timer. Han er helt klart et naturbarn og trives best ute. De gangene han sov inne på dagen sov han mye kortere og mer urolig enn ute

Lykke til med vogn tilvenningen :D

stine k

28.03.2010 kl.21:28

Her sover lillegutt veldig br i vognen sin i barnehagen. Null probloem sier de. Men her hjemme får jeg det sjelden til. Det er da i forbindelse med tur te, da vognen stopper våkner han som du også har erfart.

Vet ikke hva som gjør at han sover bedre i barnehagen, men sånn er det nå. Og det er herlig! Kan nok hende det er litt med rutiner også!

Lykke til!

Anita

28.03.2010 kl.21:33

Må de sove i vogn i barnehagen? da sliter vi, for det går nok ikke Maja med på :S

Skriv en ny kommentar

hits