På Finn.no kan du virkelig gjøre noen kupp

Jeg har fått litt dilla på å kikke på brukting på Finn.no .Det ligger jo ute så mye rart der. Alt av barneklær og barneutstyr kan man faktisk gjøre et kupp altså. Barn bruker jo ikke plaggene sine lenge av gangen, før de vokser ut av dem. Så med andre ord, selvom de er brukt, så er de sjeldent mye brukt. Nøstebarn, Reima, Troll og Janus er mange kjente merker jeg ser folk selger. Mange av plaggene ser virkelig flotte ut til å være brukt, og jeg mener en kan gjøre et kjempekupp.

Folk tenker kanskje at det er ekkelt eller uhygienisk å kjøpe brukte klær. Det er absolutt ikke ekkelt. Det er jo kanskje litt ekkelt og uhygienisk hvis man aldri vasker klærne sine. Men man jo forstå at det er blir helt rent når man vasker det med vaskemiddel i maskin. Man kan spare mange penger, og dessuten er det veldig miljøvennlig.

Til det nye huset, så vet jeg at jeg kommer til å saumfare Finn.no. For det er mange flotte møbler som selges til en rimelig penge eller gis bort, som man kan male og sette nye knotter på. Det blir gøy!

Har du handlet på Finn.no før?

5 kommentarer

Husmora :-)

21.03.2010 kl.10:49

vi har funnet så mye fint til huset via Finn.no!! Også har jeg fått solgt masse av ting som vi ikke ville ha med videre.. Genialt!

Mamma til en liten prins

21.03.2010 kl.11:18

jeg bruker finn en del,, jeg har kjøpt søsken vogn der :)

tjukkebollefeita

21.03.2010 kl.12:20

Vi er flittig bruker av gis bort siden til Finn.no

Der har vi skaffet oss spisestue, stuebord, seng, kleshyller, møbler til barnerom osv..

marita

21.03.2010 kl.12:57

Eg har både kjøpt, solgt og gitt bort på finn :) Har gått mest i barnevogner og barnevognutstyr, men har fått opp augene for alt det andre som er der no i det siste.
Jeg handler gjerne merkeklær til vesla vår på finn.no:) Gidder ikke bruke tusenvis av penger på merke til henne, men finner jeg lite brukt for en billig penge - så hvorfor ikke?

Skriv en ny kommentar

hits