En tur ute i snøen

Nå skal jeg snart reise på jobbintervjuet. Sarah er lagt, og jeg venter bare på at pappa skal komme. Han skal passe Sarah til Sondre kommer hjem fra jobb.

Vi reiste en tur ut i snøen idag, siden det var et så fantastisk nydelig vær ute. Sarah rett og slett elsket det. Hun pleier å være glad i å være ute, men ikke lenge av gangen. Idag var vi ute en time, og hun storkoste seg. Hun gikk og gikk, og løp omtrent fra meg når jeg skulle bære henne inn igjen. Hun ble så sint! Nå var hun så trøtt at hun bare la hodet ned på gulvet i stua, og sa nattaaaaa. Hehe, hun er så skjønn atte.

Sånne dager som det her er nydelige. Altså jeg tenker på været, og det at en kan være hjemme med barnet / barna og nyte dagen som den er. Jeg er uansett trøtt som en zombie, så det er derfor jeg har prøvd å holde meg aktiv frem til intervjuet. Nå får jeg sminke meg litt, og se velstelt og flink ut, så kanskje jeg får jobben. Jeg er litt betenkt, for det stod tiltredelse snarest, og hva gjør jeg hvis jeg får jobben? Det her er snakk om på dagtid, og Sarah har jo ikke noen barnehageplass før i august. Jaja, vi får ta det som det kommer. Ikke vet jeg.

 

 

2 kommentarer

Ina Christine

11.03.2010 kl.12:42

Åwe. Snø er så kos for de små=)

11.03.2010 kl.13:18

hei, finblogg :-D har du kåret vinneren av konkoransen din derre sminken ?:-D skriv tilbake på min blogg svaret :D

Skriv en ny kommentar

hits