Jeg ler av Sarah hele tiden!

Jeg merker at Sarah nå er i en alder hvor hun finner på mye rart. Ofte smugtitter jeg på henne, uten at hun merker det. Jeg bare ler og ler, klarer rett og slett ikke å la vær. Ikke bare gjør hun mye rart, men hun sier også mye rart nå. Hun tar veldig fort etter oss, så jeg tror vi må begynne å bli enda mer forsiktige med hva vi sier. 

Igår så gjorde Sarah så mye rart at jeg stort sett hele dagen lo av henne. Det ble så mye, at Sondre sa at vi måtte slutte å le så mye av hun. Kanskje hun blir lei seg  eller føler seg mobbet? For mamma og pappa var her også, og de lo jo like mye med. Hun hermer så mye etter det vi sier, og kan til og med si noen thailandske ord. Mamma prøver å lære henne litt, siden mamma er thai. Igår så hun på Drømmehagen, og meg og Sondre var opptatte med noe annet. Etterhvert så måtte jeg sniktitte litt på henne, uten at hun merket noe, og da stod hun der og prøvde å herme etter alle bevegelsene til Hinkel Pinkel. Det var så søtt, og så morsomt, så jeg bare stod å lo. Sondre sa at jeg ikke måtte le så av hun da, men så begynte jo han tilslutt å le selv. 

Det virker ikke som hun føler seg brydd når jeg ler, og av og til ler hun med selv eller smiler. 

Idag så hadde vi det litt moro igjen. Etter at hun kom ut av dusjen, så var det Sondre som skulle stelle henne. Han begynte å gre håret hennes kjempe rart, og det ble tilslutt en utrolig rar midtskill. Haha! Jeg holdt på å le meg ihjel, men sa raskt at han måtte forandre på det. Det så jo så rart ut, dessuten ligger hennes naturlige skill på siden, altså sideskill. Istedenfor å høre på meg, så begynte han å gre alt av hår bakover, og lagde en Elvis Presley lignende hårsveis. Huff, vi lo jo litt for hun så jo så søt ut, men det var fortsatt rart. Sondre mente at vi nå kunne lage en liten søt hestehale bak. Jeg tenkte at det ikke gikk, siden hun ikke har så langt hår enda, men jammen. Jeg fikk faktisk til en bitteliten hestehale som var søtere enn søtest. Så da måtte jeg le av henne igjen, for hun var jo så søt der hun gikk.

 

Her er hun med den søte lille hestehalen sin. Hehe..

Når jeg ler av Sarah, så er det ikke fordi jeg ønsker å være "slem". Det er jo fordi hun gjør meg glad, i godt humør og finner på mye rart. Hun er jo så søt at jeg bare ikke klarer å la vær. 

Har dere det sånn dere også? Eller føler dere at det blir slemt å le av barna sine? 

Alt med måte, selvfølgelig! Man trenger jo ikke å le når de slår seg og sånn, men nå er heller ikke det noe morsomt for oss eller dem. 

 

6 kommentarer

Ina Christine

06.03.2010 kl.13:15

Ja, jeg også ler mye av min lille knott. Han finner jo på så mye herlig, så det ville vært rart å ikke le:P
søt :-) hvor gammel er hun nå?

Divamamma

06.03.2010 kl.13:17

Marthe Strøm: Hun er et og et halvt år. :) Begynner å bli stor nå gitt..

Divamamma

06.03.2010 kl.13:17

Ina Christine, seff: Helt enig! Det er dessuten viktig med humor:)

Elisabeth

06.03.2010 kl.13:52

tror det er vanskelig å la vær å le :o)

Småen min er så liten enda, så ler ikke så mye av han enda, men regner med det kommer.

Divamamma

06.03.2010 kl.13:55

Elisabeth: Det skal jeg love deg det gjør:)

Skriv en ny kommentar

hits