Vi har testet ut BabaSling bæretøy

Nå har jeg hatt BabaSlingen en liten stund. Det er altså en bæreslynge. Den kommer i så utrolig mange spreke farger. Fantastisk flotte farger. 

Vi har den i rosa. Overraskelse kanskje?

Den er utrolig fin og vanvittig enkel å bruke. Den er kjempe kjekk å ha til korte bæreturer, akkurat det jeg har behov for nå. Sarah er jo ikke like glad i å bli bært lenger, siden hun kan gå, men til tider så må man bare bære henne (hvis man er uten vogn), eller så har hun bare lyst på litt kos. Jeg merket at vekten ble belastende på den ene skulderen etterhvert. Så etter en stund blir den faktisk litt ubehagelig. Det kan nok ha noe med tyngen å gjøre, siden Sarah nå er godt og vel 10 kg tung. Den er beregnet til å vare frem til de er 15 kg. 

Jeg vil anbefale denne til mindre barn. Jeg tror den kan være genial å bruke til baby. Da de bare kan ligge i slyngen og kose seg. Dessuten vil den absolutt være perfekt å bruke når man ammer, for å gjøre det mer diskret.

 

Akkurat nå har www.bleieboden.no BabaSlingen på salg. Løp og kjøp!

 


Her er Sarah og er kosete. Hun er som regel veldig kosete rett etter hun har våknet etter sovingen på dagen. Her har jeg koseteppet inntil fjeset hennes, for det elsker hun rett og slett. Hun koser seg veldig oppi den, men for korte stunder.

 


2 kommentarer

Silje Helén

03.03.2010 kl.22:15

Du kjøpte den altså? :)

Jeg er veldig fornøyd med min. Det blir litt vondt og tungt etter å ha bært en stund, men det er nok - som du sier, fordi barna begynner å bli litt tunge. Synest iallefall det er bedre enn å bære henne vanlig :)

Divamamma

03.03.2010 kl.22:18

Silje Helén: Ja, det er mye bedre enn å bære henne vanlig. Men hvor mye veier Celine nå da? Har du fått testet ut Manduca? Den har vi også. Det er en formsydd bæresele. Det er den ALLER BESTE bæreselen ever. Fantastisk. Merker nesten ikke at du bærer ungen engang. Veldig kjekk på reiser. Så jo dere vant en reise, og hvis dere skal ta med Celine, så må du skaffe en sånn en:)

Skriv en ny kommentar

hits