Bekymret mamma

Huff, nå har Sarah blitt syk igjen. Hun var jo syk for ikke så lenge siden. Jeg skjønner ingenting. Siden desember har det vært influensa, forkjølelse, feber osv. Nå har hun feber på 38.7, og det er så sinnsykt kjipt. Jeg forstår faktisk ikke hvordan hun har klart å bli syk. For vi har vært så mye inne, og holdt oss til få personer som jeg VET er friske også. Jeg merket igår kveld at jeg begynte å få bittelitt vondt i halsen, så jeg regner med at Sarah har de samme symptomene som meg. 

Det gjør mammahjertet så vondt at det hele tiden skal være noe, men selvom hun er syk så er hun så oppegående som det går an å bli da.

Det som også er kjipt å tenke på er at vi skal til Oslo til lørdagen (uten Sarah), og jeg håper at hun blir frisk til da. Jeg tror ikke jeg hadde klart å reist fra henne noen sted hvis hun skulle vært syk. Dessuten vet jeg også hvor godt det er å ha sin egen mamma i nærheten når man ikke er bra. 

Nå må du bli bra igjen, Sarah!

 

Sarah er lagt, og jeg holder på å fikse litt kveldskos. 

Gjett hva jeg holder på å lage da. Det er den tredje tingen jeg puster og ånder for, etter Sarah og Sondre selvfølgelig.

Det starter på SU og slutter på SHI. Går det an å være mer hekta eller? Jeg trenger vel aldri å ta tran igjen jeg. Hoho!

 

Sushien min! Jeg er så glad i deg!

4 kommentarer

- En mammas bekjennelser -

24.02.2010 kl.20:05

Kjenner meg så igjen, sånn har det vært her i hus også siden Januar. Lillegull er også syk..IGJEN...ikke gøy å se ungen sin syk. Vi får bare håpe de blir friske og raske snart=)

Ha en fin kveld:)

CamillasVilla

24.02.2010 kl.20:56

Uff, aldri noe gøy når disse små blir dårlige :( Jeg prøver å tenke slik at for

hver gang de er syke, blir immunforsvaret styrket litt...

God bedring til vesla, plutselig er hun fit for fight igjen!! :)

- Camilla -

Divamamma

24.02.2010 kl.21:04

En mammas bekjennelser: Åh,huff da!:( Ja, da vet du hvordan vi har det. Det er så kjipt! Men ja, vi får virkelig håpe de blir friske og raske snart..

Divamamma

24.02.2010 kl.21:21

CamillasVilla: JA, jeg prøver å tenke slik jeg også. Det er jo sant. :) Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits