Da husmor-Eva forsvant..

Den siste tiden så føler jeg at jeg har mistet min husmorlige gnist. Jeg gjør de samme tingene jeg pleier å gjøre hver dag, og det er jo å lage middag og gjøre litt husarbeid selvfølgelig. Men utenom det, så har det blitt lite baking og annet. Synes faktisk det er så synd, men et eller annet har gjort at jeg har mistet gnisten min altså. Hva kan det være?

Jeg sitter her nå og prøver å granske meg selv både i topp og kropp. Kroppen sier at den er helt O.K, kanskje llitt slapp og daff. Jeg har egentlig ikke noe grunn til å være daff, jeg bare er det. Muligens daff bare er et pynteord for lat, for det kan hende det er slik at jeg egentlig bare er lat. Greit, jeg er nok ikke den mest aktive personen i byen, men når jeg først ordner i mitt eget hjem så pleier jeg å være ganske aktiv altså. Jeg får nok bare hive i meg litt mer vitaminer, antioxidanter osv. Hehe. Det hjelper nok den daffe kroppen.

Da gransker vi toppen. Hva sier du, hjernen min? Hvorfor gidder jeg ikke gjøre de husmoraktige aktivitetene lenger? Hva er det som stopper meg? Jeg tror jeg nettopp fikk svaret. Ja, det handler faktisk fortsatt om hus. Hus hus hus hus. Det er så utrolig belastende det begrepet, at jeg føler faktisk at jeg må kaste opp. Det finnes ikke lyst til å bo her lenger, jeg er så lei! Det er så ufattelig lite for oss, og vi har egentlig altfor mye ting. Vi fikk så mye flott i bryllupsgave som vi ikke vet vi skal plassere engang, fordi det IKKE ER PLASS! Noe så trist! Jeg ønsker meg virkelig en stor spisestue, ihvertfall en grei spisestue. Vi har ikke plass til det engang nå. Spisebordet står klistret inntill veggen, slik at vi får bedre plass i stuen. Er ikke det litt teit da? Det synes ihvertfall jeg. 

Åh, nå føler jeg meg litt teit her, som sitter å klager over bagateller. Åååånei, nå angrer jeg egentlig for at jeg i det hele tatt skrev dette innlegget. Det er mange som har det mye "verre" enn oss, og som ikke har halvparten av det meg og Sondre har engang. Her sitter jeg å klager over for lite hus, vi har nå ihvertfall hus. Vi har bil, vi har en nydelig datter, vi har mat i kjøleskapet, og vi har dessuten en sterk kjærlighet her i huset som er verdt mye mer enn hvilket som helst flott hus, eller alle pengene i hele verden.

Okei, sorry folkens! Kanskje dette innlegget hjalp meg allikevel? Til å se litt lysere på ting uansett hvor lang tid det tar før vi finner et hus? Det ble et litt rotete innlegg, men det er rotete i hodet mitt akkurat nå. Det her er jo min blogg, og da har jeg også lov til å dele mine tanker med dere. Husjakten preger meg veldig for tiden, men jeg tror at man av og til trenger å ta seg selv litt i nakkeskinnet når det gjelder klaging, for vi har det egentlig så utrolig mye bedre enn vi tror.
VI KLAGER ALTFOR MYE!

Ikveld skal jeg på jobb, og imorgen da skal jeg tvinge frem husmorgnisten og få bakt noen økologiske boller til fastelaven. JIPPI!!
Vårt nåværende hjem.
Sondre står å graver ned et epletre til Sarah, som er en liten dåpsgave fra oss til henne.


2 kommentarer

hehe...syns det er litt gøy å lese da..sånne innlegg som begynner et sted og ender opp et annet sted..sånn er det jo i hodene våre :-) Jeg tror jeg er akkurat som deg nå...vi har jo kjøpt hus da men likevel...vi flytter ikke inn før 17.juni og det er jo ei stund til, og imellomtiden er jeg fullstendig umotivert til å gjøre noe i leiligheten hvor vi bor nå...siden jeg vet vi skal flytte så har jeg nesten allerede flyttet ut mentalt sett...tenker hele tiden at når vi kommer inn i nytt hus DA skal jeg bli flink å rydde, bake, pynte, stelle, dulle og dille hjemme...nå gidder jeg ikke. Jeg ser at det er rotete men jeg vet at om 2 uker flytter vi og da er det liksom ikke vits å gjøre det fint og koselig her..hehe..så jeg skjønner deg veldig godt....selvom jeg også er enig at det egentlig ikke er noe å klage over..heheh..men vi lever tross alt i dette samfunnet og ikke i Afrika...så da sammenligner man seg med naboen..sånn er det bare :-)

Divamamma

11.02.2010 kl.12:10

Sally: Åh, jeg forstår deg utrolig godt. Eller, jeg tror vi forstår hverandre. Hehe..

Skriv en ny kommentar

hits