Kjære Sarah Angeline..Her er Sarah i den åpne barnehagen. Hun har blitt så flink til å gå nå, og hun kan mange ord. Hun lærer fler og fler ord for hver dag som går. Det er så moro!
Spesielt moro er det når hun roper "MAMMAA" sånn kjempe strengt. Det pleier hun å gjøre når det tar litt tid før jeg får hentet hun i sengen, etter hun har våknet.
Sondre prøver å lære henne bilnavn (hehe), og hun et bilmerke faktisk. Sondre pleier å peke på merke og da sier hun "KÆKÆ", som betyr Cadillac. Haha! Litt vittig!
Sarah sier mye hus, pus, tre,se, nam nam, mamma,pappa osv. Det er ihvertfall disse ordene du ser er gjennomgående. Hun sier mange flere også, som blant annet ved. Jeg har lært henne dette ordet nå, siden det er så kaldt ute. Vi fyrer jo hele tiden, så da må hun jo nesten lære seg hva vi fyrer med.

Jeg får nesten litt angst her jeg sitter , for Sarah vokser så vanvittig fort. Om kort tid så er hun en rampete ungdom som ikke vil kose eller høre på mamman sin lenger? Så skummelt ! Huff..

Kjære lille Sarah Angeline, vær så snill å aldri bli en rampete opprørsk tenåring.

4 kommentarer

jannexo

14.01.2010 kl.14:21

Så herlig!

Lena Svindland

14.01.2010 kl.14:42

Så herlig hun er:)

Maria Rebeccas verden

14.01.2010 kl.14:46

så gøy at hun har begynt å gå og snakke litt... Jeg tror nok ikke du får en rampete tenåring, sørg for å ha gode samtaler med henne og gjør masse mor-datter-ting sammen, så får nok dere det beste forholdet du kan tenke deg... Hehe... vi må være positive og tro det beste;)

Ingrid Svendsen

14.01.2010 kl.14:56

Hihi, lykke til med den ;O)

Hun er utrolig søt!!!

Skriv en ny kommentar

hits