Igår søkte vi plass i barnehage..

Åh.. Det er ikke enkelt for meg å søke barnehageplass til Sarah altså. Det er jo så herlig å gå hjemme med henne. Men altså, det blir litt annerledes når hun da skal starte i barnehage, for da er hun trossalt 2 år. Da er hun "stor" nok føler jeg. For oss har det fungert å ha henne hjemme til nå, siden jeg da gikk på skolen rett etter hun ble født. Dette året har vært et kose-år for oss, og jeg synes absolutt det har vært verdt det. Greit, vi har hatt mindre kroner i kassa, men penger er ikke alt. Vi har det utrolig bra uansett.

Ja, igår tok jeg steget. Jeg logget meg inn, og søkte Sarah inn i en barnehage. Nå blir det bare spennende å se framover om hun får plassen. Jeg klarte å kløne det til da, og trykke O.K før jeg var ferdig. Så det ble bare til at jeg søkte en barnehage, og ikke noe mer. Jeg skal gå inn og redigere da, slik at jeg får søkt på noen flere.
Vi søkte bare en 60% plass i barnehagen, så jeg håper virkelig det går bra med det. Jeg aner ikke hva som skjer på jobbfronten med meg heller til høsten, siden jeg da skal søke på noe som er mer relevant for meg når det kommer til utdannelsen min. Dessuten vil jeg jobbe dagtid når Sarah da er i barnehagen.

Huff, det er litt skummelt. Jeg vet uansett at Sarah kommer til å stortrives i en barnehage. Jeg ser nå at hun blir mer og mer klar for det, siden alderen hennes bare krever mer og mer.

Har du barna dine i barnehage? Har du fått søkt?

 

3 kommentarer

Celestina

13.01.2010 kl.13:40

Jeg føler at 2 år er en passende alder for barnehage :) Tenker selv å gå hjemme til barnet mitt er rundt 2 år, slik at jeg får med meg de første årene i barnets liv :) Så er det jo bare å vente til man er klar for barn da ;)

Men, jeg synes barn bør gå i barnehage etterhvert, ikke nødvendigvis når de er 9 mnd, eller 1 år. Men det er fint for sosialisering og ikke minst fo r å bli mindre avhengig av sine nærmeste :)

Hild Frøya

13.01.2010 kl.15:21

Ingrid har gått i barnehage siden hun var 14 mnd, og hun stortrives. jeg så en enorm foandring i utviklingen hennes etter at hun begynte i barnehage, så for oss var det riktig å sende henne i barnehage så tidlig. Men jeg skulle gjerne ha gått hjemme med henne. men jeg følte at hun trengte stimulansen. jeg er/var jo tross ale alene med henne

matpakkemamma

13.01.2010 kl.21:15

Jeg har et barn som går 50 % i barnehage. (Og ei skolejente.) Jeg planlegger å være hjemmeværende noen flere år, vet ikke når minsten skal begynne i barnehage.

Skriv en ny kommentar

hits