LEK & LÆR

Her var det så mange skrivefeil tidligere, og det er det sikkert enda. Har rettet på noe. Hadde egentlig en annen overskrift i begynnelsen, så skiftet jeg den. Men da glemte jeg å rette litt på teksten, så hele greia var helt usammenhengende. BEKLAGER!

Imorgen åpner den åpne barnehagen igjen. Vi har blitt helt avhengige av den, og hadde det ikke vært for den så hadde dagene blitt lange. Det blir utrolig koselig å se de kjente babyfjesene og mammafjesene igjen, og det skal bli godt å se Sarah sosialisere seg med en gruppe med barn igjen. Det liker jeg! Det er jo så viktig å få masse sosialisering når de er små, det er med på å utvikle gode sosiale antenner som man kan få bruk for som stor. Ikke bare det, så får hun prøvd seg litt, og utviklet seg mer. Åh, jeg har bare positive ting å si om den barnehagen. Jeg er så glad den finnes.

Apropos åpen barnehage, så bør du prøve det hvis du er hjemmeværende med barnet ditt. Bor du i Grenland, så kan du bli med meg på den åpne barnehagen vi går i. Bor du et annet sted, så bør du virkelig sjekke dette opp.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits