Har trassalderen kommet eller ?

Sarah er nå 1 år og 4 måneder. Over natten så har hun blitt lettirritabel og begynt å hyle istedenfor å hyle. Hun har vært SÅ enkel å ha med å gjøre hele veien, utenom de 3 månedene med kolikk i begynnelsen. Sarah smiler som regel uansett, og sutrer eller gråter lite. Da har det som regel vært noe som at hun var tørst eller lignende.
Det som har skjedd er at fra lørdag til søndag så har hun sluttet å gråte, hun HYLEGRÅTER. Det er så utrolig utrolig ...hva skal jeg si? Plagsomt? Sorry Sarah.
Idag var vi å kikket på en reisetrille i en barnebutikk, og det var totalt umulig å prate med damen som jobbet der. Sarah hylte, ville ikke bli bært, og ville helst gå med meg mens jeg leide den ene lanken hennes.
Jeg ble helt svett, og måtte bare gå tilslutt.

Dessuten nekter hun omtrent å spise maten sin nå, hvis hun ikke får en egen skje å spise med. Det er forsåvidt greit da, men det er så morsomt å se hvordan hun nekter å spise hvis ikke hun får en egen skje. Hun har blitt flink da, det er jo moro å se det er fremgang! Det er bare det at den hylingen og trassingen er noe slitsom til tider.

Ikke bare det, men hun har også begynt å våkne "tidlig". Dere skjønner det at jeg har vært temmelig bortskjemt når det kommer til søvnbehovet til Sarah. Sarah legger seg som regel mellom halv syv, syv og har sovet frem til 8 - halv 9. Himmelsk! For jeg trenger endel søvn selv. Men de dagene der er over, nå våkner hun rundt halv syv ,syv.Sarah med den herjede hårsveisen, og spiser grøt til kveldsmat. Sondre prøvde å mate henne, men hun snudde bare hodet til skjea. Hun nektet å spise, inntil hun fikk en egen skje å spise med. Hehe.Lille morske jenta!

4 kommentarer

Mona ♥

28.12.2009 kl.19:13

Så søt hun er :D

www.monabstrommen.blogg.no

♥ Sunniva

28.12.2009 kl.19:14

Sååå søøøt <3 Men hvem har gjort headeren din forresten??? Jeg likte den, jeg

x) ( :

mammantiljessica

28.12.2009 kl.20:33

Hehe...har en trassen frøken selv jeg,og hun har akkurat fyllt 1 år!Hun blir så sinna...

Stine.

28.12.2009 kl.21:05

Godt å lese om flere i samme situasjon !

Jeg har en veldig trassig gutt på snaaart 16mnd'er .. :)

Skriv en ny kommentar

hits