Det er ikke alle som fortjener å få barn..

Jeg blir så lei meg.
Jeg kjenner det knyter seg i magen, og at hjertet blir trist.
Det er så mange triste skjebner der ute, og jeg kan faktisk ikke hjelpe alle.

Beklager at jeg sier det, men det finnes så mange elendige foreldre der ute, som ALDRI skulle fått lov til å få barn. Egentlig så bør jeg ikke beklage meg engang, fordi de foreldrene fortjener ikke noen beklagelse.
Disse foreldrene som ikke klarer å ta seg av barna sine, fortjener ikke å ha barn.
. Det er trossalt et nytt liv det er snakk om, og et barn er totalt avhengig av foreldrene/omsorgspersonene sine fra fødselen av. Barnet stoler kun på dem. Når foreldrene/omsorgspersonene til barnet gjør det vondt, så skjønner det ingenting og blir forvirret. Hvorfor skal min mamma eller pappa gjøre meg vondt? 
 Det er helt forferdelig!

Leste nettopp i www.Aftenposten.no om en mann på 51 år gammel som forgrep seg seksuelt på sin datter på 8 år. Tenk over hvilke psykiske skader den jenta sitter med. Sin egen far, hun et barn, og han forgriper seg på henne.

Barnemishandling for eksempel, er mye mer vanlig enn vi tror. Det sies at det vanligvis er 1 av 10 barn som blir mishandlet i et høyinntektland.

Jeg synes ikke man skal akseptere

- at det brukes vold mot barna sine

- at de ikke har varme klær i det kalde klimaet i Norge

- at de ikke får nok mat

- at de aldri får kjærlighet

- at du som forelder bruker narkotika (alle former)

- at man forgriper seg seksuelt på barnet (alle former)

- utnytting av barnet

- ubegrenset alkoholinntak foran barna

- at barna blir diskriminert av foreldrene/omsorgspersonene

Alle barn har rett til å være barn, med en oppvekst full av omsorg.


Har dere forresten lest om stakkars Baby P?Når jeg leste det så satt jeg bare å gråt og gråt. Jeg gråt fordi den uskyldige gutten måtte lide så mye i hans korte liv, og jeg gråt fordi jeg skammer meg så over oss mennesker!!!!!!
Har du ikke lest om Baby P, så følg denne linken:
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/11/17/554280.html

Dere som er foreldre, vær så snill å gi barna deres kjærlighet, kjærlighet og atter kjærlighet.
Til alle med og uten barn, vær så snill å følg med rundt dere. Ser du noe som er mistenkelig, så meld fra til barnevernet en gang for mye enn en gang for lite. Det her er snakk om et uskyldig barneliv.


 

17 kommentarer

Meg

08.12.2009 kl.22:18

Så sant som det går ann å få det! Blir kraftig provesert av slike ting!

jeanett

08.12.2009 kl.22:19

På nyhetene i går så jeg et par som hadde misshandlet døttrene sine på 3 og 4 år. Dem hadde flere beinbrudd og masse blåmerker og sår. Jeg skjønner virkelig ikke hva folk tenker med! Ok, alle liker ikke barn, men når man først har fått et så har man et ansvar! >Blir så sur jeg!

jeanett

08.12.2009 kl.22:20

På nyhetene i går så jeg et par som hadde misshandlet døttrene sine på 3 og 4 år. Dem hadde flere beinbrudd og masse blåmerker og sår. Jeg skjønner virkelig ikke hva folk tenker med! Ok, alle liker ikke barn, men når man først har fått et så har man et ansvar! >Blir så sur jeg!

Elise og Maya Helen <3

08.12.2009 kl.22:22

Jeg vil virkelig legge meg ned og skrike når jeg ser slikt.. Det er så UNØDVENDIG, og barnevernet kommer alltid for sent... de klarer alltid ta de som egentlig ikke trenger dem, mens de som virkelig trenger dem når de ikke..

Jeg vet at jeg skal gjørw ALT for mitt barn, INGEN skal få røre det, ingen skal misbruke barnet mitt.

Leah Renée Live, Laugh, Love

08.12.2009 kl.22:24

Jeg også blir trist og rasende! På alle narkomane og alkoholikere som får barn og ikke klre å ta vare på de.. de som slår barna sine.. Også sitter det mange friske, sunne, rike "normale" mennesker som ALDRI kan få barn men ønsker det så sterkt.. Hvor er rettferdigheten?

Elisabeth Haukebøe

08.12.2009 kl.22:24

Folk som misshandler barna sine skulle vært skutt!

Melissa

08.12.2009 kl.22:25

Hei:-)

Nå svarer jeg ikke på innlegget ditt. Men jeg lurer på en ting.

Hvordan i alle dager har du lagd ditt flotte design? Hvordan får du headeren slik?

Hadde blitt veldig glad om du forklarte meg:-)
bLIR SÅ LEI MEG - SINT OG FRUSTRERT!

La barna være og vær god med dem!<3

Greta-G

08.12.2009 kl.23:04

Helt enig med deg. Bra at du tar opp dette! Dessuten kan jeg ikke forstå at mennesker, spesielt foreldre, kan gjøre barn vondt! De må jo være syk i hodet! Skjønner heller ikke hvorfor det ikke er strengere straffer på lovbrudd som går ut over barn!

SV: Takk for kommentar!

/Greta-G

THALE LUCIA - hot mama !

08.12.2009 kl.23:08

Jeg begynner bare å gråte når jeg tenker på "Baby P" :(

Stine❤

09.12.2009 kl.00:06

Dette innlegget slår alt! Jeg er så enig med deg, fatter ikke at noen klarer å bære fram et barn for så å skade det. Jeg blir så lei meg! Et barn må føle seg elsket, et barn bør føle seg trygg og ikke minst, et barn bør ha glede over livet! Jeg er så ufattelig glad i barna mine, får ikke sagt det nok! Skulle ønske alle foreldre elsket barna sine, men det finnes få unntak i verden, folk som aldri skulle ha fått barn.. dessverre!

marita

09.12.2009 kl.02:04

Huff, eg har så vondt av dei barna som må oppleve nokke så forferdelig :( Skulle ønske det var mer man kunne gjøre for dei..

Stine❤

09.12.2009 kl.10:38

SV; Oi, hvor da? Det var jo mega billig, prisen ligger vel på 500-600kr (om ikke mere) på glassmagasinet tror jeg. Glad jeg fikk begge i dåpsgave :-)

Andrea

09.12.2009 kl.10:59

Så enig så enig..

Og det er ikke nødvendigvis dårlig stilte familier hvor barna har det verst, mistenker at både alkoholen og kokainet flyter i rike vestkantfamilier..

Som du sier, INGEN former for dop er ok når man har barn. Punktum!

Cecilie Håberget

09.12.2009 kl.13:20

Jeg for så vondt av å lese sånt! Jeg blir så sint! Hadde jeg møtt de som tok livet av baby P, så tror jeg at jeg hadde drept dem. Bokstavelig talt. Fy faen! Stakkars lille gutt:( Når griner jeg også. Nei uff... Barnemisshandlere burde får dødsstraff. Skyt de alle sammen! De fortjener ikke leve. Blir så sint og frustrert!

ännhelen og alexander

18.12.2009 kl.17:49

nå sitter jeg med min lille sønn på 4 mnd. i fanget. jeg kjenner jeg blir helt fra meg bare av tanken på at noen skal kunne skade han.. og det er uforståelig at noen kan skade noe så uskyldig og vakkert som et lite barn.. nåde den som krommer så mye som et hårstrå på min sønns hode! barnemisshandlere burde fått navnet sitt offentligjort og sparka ut i en stor folkemengde!:(

Lene

20.12.2009 kl.18:02

vi trenger ikke se lenger enn til Kristiansand, der lille Christoffer ble mishandlet til døde av stefaren. Må være noe galt med moren som lot dette foregå uten å gripe inn, og i tillegg stifter familie med vedkommende. Er vel en grunn til at barnevernet går under kallenavnet "foreldrevern", er ikke vanskelig å se at i svært mange tilfeller er det foreldrene, og ikke barna som blir ivaretatt..

Skriv en ny kommentar

hits