Har du noen gang sett ting andre ikke ser?

Jeg husker som barn, at jeg hadde opptill flere opplevelser hvor jeg så mennesker som ikke var der. Jeg vet ikke hva det var.
Husker veldig godt at jeg en gang så en mann i rutete skjorte som arbeidet bak i hagen til farmor. Den mannen forsvant etter noen få sekunder. Jeg husker at jeg hadde uttallig av slike opplevelser.
Det som var dumt, var at jeg ikke taklet det. Jeg husker jeg ba til gud hver eneste natt, om å få lov til å slippe disse opplevelsene. Jeg ble så redd. Jeg følte også at det var noen bak meg hele tiden. Når jeg var alene i huset vårt, så måtte jeg snu meg hele tiden, men det var ingen der.
Når jeg gikk ned trappen, følte jeg noen gikk etter meg. Det var skikkelig ubehagelig. Du kan jo tenke deg følelsen selv.

Jeg tror ikke det er bare bare å ha sånne opplevelser, noen takler det rett og slett ikke. Jeg tror jeg er en av de.

Etter at jeg ble eldre og etter mange bønner, så forsvant det. Jeg begynte å føle meg trygg, og jeg følte ikke lenger at noen var der. Det er jeg så glad for den dag i dag. For jeg trenger det ikke, og jeg mener at det ikke er noen vits i å fokusere på sånne ting. Det som er viktig er å være bevisst på at det faktisk finnes mye mer mellom himmel og jord, og sånn er det bare.

Men jeg tenker tilbake til disse opplevelsene i ny og ne, og lurer på om det var min gode fantasi som barn eller om det virkelig var en evne jeg hadde.

Har du opplevd noe ikke helt kan forklares?
Tror du på at det finnes mer mellom himmel og jord?


(Bilde lånt av aaens.dk)

22 kommentarer

Anne - ung mamma og mer

03.11.2009 kl.10:27

Har opplevd en del ja. På den forrige arbeidsplassen min skjedde det utallige uforklarlige ting døgnet rundt.
av og til opplever jeg det samme..

Emmieverlasting...

03.11.2009 kl.10:33

Har ikke opplevd det samme som deg, jeg har har aldri sett noen, men det har vært andre uforklarlige småting:o)

This is Erin <3

03.11.2009 kl.10:34

tror så absolutt det ja. selv opplever jeg ting stadig vekk:) senest i natt..
Jeg har tidligere jobbet som nattevakt på hotell.

Der var det lyder og småting som skjedde som ikke kunne forklares. Jeg tror egentlig ikke på sånt, men etter dette har jeg godtatt at det fins mer ting der ute vi ikke er klare over og ikke forstår.

elisabeth juul

03.11.2009 kl.10:42

Ja, tror det!

Har aldri sett noen for real, men har hørt masse uforklarlige lyder og bevegelser, ekkelt! Har også sett menneske- skygger på bilder, det er freaky det! Har foreksempel et bilde av en grav av en jeg kjenner, der ser man at det er en "person" som står å lener seg på grava. Det er litt ekkelt synes jeg, men er jo ikke vi kan gjøre noe med :-p

stine

03.11.2009 kl.10:48

Jeg vet det finnes mer mellom himmel og jord.. Hjemme hos mine foreldre har det skjed en del ting, å dette er ikke noe tull, satt å spiste middag hele familien, og plutselig fløy det et bilde ned fra veggen, ikke rett ned som et bilde ville detti ned men under spisebordet, ser skygger som går i gangen, tv som slår seg av av seg selv, lyden blir styrt uten at noen har kontrollen, drar i snoren av seg selv, en banan kan ikke rulle ut fra et fruktfat, men det skjedde en gang..hører noen som tar i dørhåndtak og skritt i 2.etasje når det ikke er noen der.. Å dette er ikke noe tull som sagt. Å Eva dette er rett på Grønli hehe..

Tina - 21år og mamma

03.11.2009 kl.11:01

Før så bode jeg på gård. Da kunne vi høre at det var noen som gikk oppi leiligheten som var oppe men dt var ingen der men det var ikke bare meg som hørte det men alle som var inne i det rommet. Huset knirka ikke men hørte gå lyder. Kjæresten min hørte noen synge der oppe. Og jeg har aldri sett henne selv men har vært venner av meg som har sett henne. Vi kalte henne vaskedama!

Mamma`sverden

03.11.2009 kl.11:59

Ohhh jess..

Mamma Bettan

03.11.2009 kl.12:45

Jeg er veldig på den alternative siden. Det at det er en annen side, gir meg en trygghet på en måte. Vil vite at vi ikke bare forsvinner, og blir glemt. Men at sjelene våre fortsetter på en måte, og at sjelene passer på oss, følger med og er med. Det er en deilig følelse! Jeg har vel aldri opplevd noe sånn spesielt, eneste er at både jeg og søsteren min har sett en slags skikkelse gå opp trappen hos pappa og inn på kjøkkenet, tror det er en slags gjenganger. Siden det har skjedd flere ganger, og søsteren min har sett det samme. :-P

tanorexic

03.11.2009 kl.13:54

Hey:) Tusen takk for kommentar:)

Ja,håper jeg finner en snill gutt etterhvert,han må jo dukke opp før eller siden:) Bra du har finni den rette:)

Jeg har opplevd noe veldig skummelt, men idag er jeg fast bestemt på at det var hjelpern min jeg så!

Da jeg var 18 år gammel så sleit jeg mye, jeg hadde spiseforstyrrelser og en kjæreste som abselutt ikke behandla meg bra. En kveld sov kjæresten min over hos meg, men siden jeg "bare" var 18 så ville ikke ikke foreldra mine at vi skulle sove i samme seng, så kjæresten min sov på det andre rommet mitt, hadde to rom der jeg bodde før:) Jeg sa til han at han måtte komme inn på rommet mitt og si hadet til meg neste dag før han dro på jobb og det sa han at han skulle gjøre.

Neste morgen våknet jeg av at han sto i enda av senga mi. Døren på rommet mitt var nesten lukket igjen, så jeg så ikke selve ansiktet hans osv, men jeg visste jo at det var han. Det merkerlig var at han bare ble stående og kom ikke bort til meg,jeg trodde han på en måte prøvde å skremme meg å skulle til å si "O.."(Ole), men klarte ikke en gang å fullføre navnet hans før jeg fikk en veldig klar og ekkel følelse på at det abselutt IKKE var Ole som sto i enden av senga mi.

Jeg ble livredd, men rakte meg mot han for å prøve å ta på han, men akkurat i det fingertuppene mine var i ferd med å ta på han så forsvant han ut i løse lufta :O Den hendelsen husker jeg som om det var igår, han var så tydelig og han beveget til og med på seg, husker også at han hadde en t skjorte med loddrette striper. Det merkerlige er at den kvelden jeg la meg, da han viste seg for på meg på natta, så var jeg kjempeulykkelige, tror aldri jeg har hatt det så fælt før og jeg tror det er derfor han dukka opp:O

Solveig Søyland

03.11.2009 kl.13:57

Jeg syns jeg så Hufsa en gang da jeg skulle til Oslo Horse Show. Jeg gikk alene til toget klokken seks på morgningen, så var nok bare øynene mine som spilte meg et puss. Men jeg har hørt mange rare ting

Lisett

03.11.2009 kl.14:01

sv; Bør prøves :- ) Takk for det, haha ^^

oddny

03.11.2009 kl.14:16

Helt naturlig i hverdagen min =)

kunne ikke vært foruten =) Men jeg skjønner frykten, jeg sperret selv bort mine mareritt da jeg skjønte at det handlet om virkelige ting, den har jeg så vidt begynt å pirke hull i igjen sånn at jeg kan takle det bedre, og jeg har selv bestemt at det bare er hyggelige ting jeg vil drømme om og ikke ulykker og død.

for det får jeg ikke gjort noe med likevel.

Og ved å bestemme meg for det, så har de vonde blitt borte =)

Det er nok litt sånn når man ser ting man ikke vil se også, bestemmer man seg for at dette vil jeg ikke være med på så, beskytter kroppen og psyken oss sånn at vi slipper.

(kansje ikke helt bra i alle situasjoner, men det funker jo på et vis)

Frederic

03.11.2009 kl.15:02

Jeg har sett ting mange andre ikke ser. Som at Uggs og Onepiece er stygge og sånn xD

Divamamma

03.11.2009 kl.15:02

Frederic Bodin: Hehehe...MORSOMT!

synnemarieogelisekure

03.11.2009 kl.15:08

har opplevd det samme ..

btw: fin blogg :- )

Thea

03.11.2009 kl.15:11

Har opplevde noe slikt tidligere ! ;o

skikkelig ekkels følelse :-s

Silje

03.11.2009 kl.15:13

KONKURRANSE på bloggen min!

Pia Susanne

03.11.2009 kl.15:20

Mange mener at barn kan se gjenferd og ting som er uforklarlig fordi barn er åpne for alt. Barn har ikke laget seg en bestemt mening om hva som finnes og ikke finnes, derfor er det mulig for dem og se alt. Kanskje det er det som var grunnen til at du så gjenferd, eller hva enn det var? :)

GABRIELLAS - svarer alle!

03.11.2009 kl.15:22

Ååh, jeg har aldri opplevd sånne ting, og ærlig talt er jeg ganske glad for det! Jeg er ikke av typen som takler det helt..

ELi PEli

03.11.2009 kl.15:32

I min ungdom så jeg mye, og prøvde meg som "spåkone" på fritiden ved hjelp av ånder som fortalte meg hva som ville skje med enekelte mennesker. Etter en stund oppdaget jeg at det var de samme ondene som fikk disse tingene til å skje, og det var skjeldent positive ting som foregikk.
Følte meg etterhvert som en slags dommedagprofet. Og begynnte å tenke at om jeg ikke ga dem disse "spådommene" som kom det nok heller ikke til å skje. Jeg har også snakket med og sett gjenferd.
Jeg var også plaget med marerit der jeg enten følte det som om noe ble "kastet" i ansiktet mitt, eller jeg følte at jeg hadde småkryp over hele kroppen o.l....
Detter er mange herrens år siden nå, og etter at jeg tok imot jesus kristus som min frelser og slapp han inn i livet mitt har jeg aldri vært plaget med noe. =)

Skriv en ny kommentar

hits