Kommentar fra anonym med psykiske lidelser

Jeg skrev et innlegg tidligere idag, angående det å være schizofren. Jeg fikk en kommetar tilbake, av en leser, som jeg vil dere skal lese.
Jeg synes det er viktig at det temaet her blir belyst, fordi det finnes mange fordommer der ute. Har du en psykisk lidelse, så er du rett og slett gal. Det er ikke slik det er. Det er faktisk en sykdom en ikke kan noe for. Håper virkelig ikke det gjør noe for deg at jeg poster dette, men det er bare så viktig at folk får se perspektivet ditt også.

LES:

Det er forferdlig. Jeg har en scizofreni-lidelse blant mange andre psykiske lidelser.

Det er vanskelig og vondt. Jeg opplever ting som folk sier bare er i hode mitt, mens jeg selv er sikker på at det som skjer er virkelig. Jeg har slitt med en stemme i hode som bare sier tygge ting til meg. Nekterv meg og spise bla. fordi jeg er så feit. Det er heldigvis blitt bedre pga medisiner. Men jeg må nok leve ved "vrangforestillinger" som psykiatrikerne kaller det.Jeg følger meg forfulgt og ser ting ingen andre set. Det er vanskelig for både meg og ikke minst de rundt meg. Unner ingen å ha det sånn.

Jeg leser denne bloggen hele tida og har egen blogg (hvor jeg aldri har skrivd noe om sykdommer osv.). Ønsker å være anonym iforhold til sykdommen min.

Har mistet mange venner fordi jeg kanskje blir sett på som "gal"? Jeg vet ikke.

Det er altfor lite åpnehet og kunnskap om disse tingene og det er synd. Er vanskelig for oss som sliter å være åpne om hvordan ting er, siden det er så mye uvitenhet og feilinformasjon det ute. Veldig fint at du skreiv det du skreiv her=)

4 kommentarer

Mvj

30.10.2009 kl.20:36

Stakkars, håper vedkommende får den hjelpen h*n trenger..

Ignis <3

30.10.2009 kl.20:43

Hei, :)

Jeg lurte på hvordan får du comic sans-

skriften ?

Ignis <3

kate

01.11.2009 kl.20:39

uff stakkars

Anonym

01.11.2009 kl.21:44

Helt greit at du postet dette=)

Skriv en ny kommentar

hits