Pottetrening?

Jeg har kjøpt potte til Sarah. Tanta mi har mast litt på meg om at jeg bør kjøpe en potte til henne. Alt ble visst så utrolig mye bedre når de lærte å sitte på potta. Huff, jeg bare kikker litt oppgitt på den. Hvis dere har sett Sarah, så skjønner dere hva jeg mener. Hun er ei MEGET aktiv jente, som er nysgjerrig, og skal utforske alt. At jeg skal klare å få henne til å sitte på den blir jo et prosjekt uten like. Dessuten bæsjer hun bare når vi ikke ser henne, i senga.

Har du noen pottetreningstips?

Jeg tror rett og slett den får stå til pynt en liten stund til. Den var veldig fin da, det skal den ha.

potte

4 kommentarer

Anne - 20 år og mamma

26.10.2009 kl.21:39

Hehe, gleder meg ikke akkurat til når vi skal begynne med pottetrening. Heldigvis en liten stund til :)

TorillHolm

26.10.2009 kl.21:54

Carina begynt å tisse på doen. Hun har bare sånn en ring på doen som gjør at hun kan sitte der selv. Men jeg tror det beste tipset er å vente til de vil selv. Tror ikke det er bra å presse dem til å sitte på do/potte for da kan de jo få et negativt forhold til den.

Ser de bruker å gi barna klistremerker i bhg når ungene går på do, og Carina er kjempe fornøyd med det :)

Guro

26.10.2009 kl.21:55

Alma fikk potte da hun var ett år. og vi begynte å sitte på den, først fast om morgenen. Etter hvert utviklet det seg, og i mai - da hun var ett og et halv år var hun tørr på dagen. Nå er hun snart 2 og har sluttet med bleie på duppen om dagen også. Jeg anbefaler på det sterkeste å ta ibruk potta med en gang. Aktiviser henne mens hun sitter på den, vi leste bøker, lekte med leker, hun fikk se på ting på badet osv. Da satt hun i ro ei stund.

Vimsa&Smula

27.10.2009 kl.14:09

hehe, det var den! ingen tips her enda gitt...

Skriv en ny kommentar

hits