Hvordan trives du med å være mor?

Altså, for noen er det veldig slitsomst. Og ja, det går i perioder. En periode kan være god, den andre kan være god, men slitsom.

Jeg bare tenker over hvordan jeg har forandret meg etter jeg ble mor. Klart jeg er samme gamle Eva, som også kan være ufornuftig. Men du forandrer deg på mange områder. Jeg vil jo si jeg har blitt mer ansvarsfull, og jeg tenker mer på familien sitt beste som helhet, enn bare meg selv.

Slik som at jeg velger økologisk fremfor noe annet, er nok fordi jeg også har ansvar for ei lita som ikke kan velge maten sin selv. Derfor ønsker jeg bare å gi henne det beste av det beste.

Jeg har mange ganger tenkt over det om jeg smiler mer nå enn jeg har gjort før jeg ble mor, og har også diskutert det mange ganger med venninner. Det tror jeg virkelig. Jeg smiler mye, nesten hele tiden. Ihvertfall hvis Sarah er i nærheten. Joda, jeg smiler til og med når jeg er i dårlig humør, fordi jeg har ikke lyst å vise et surt fjes til henne. Ingenting er sunnere enn å smile masse ,da tror jeg man automatisk også får det bedre med seg selv.

Av og til kjenner man at man ikke orker så mye, man er utslitt. Da er det viktig å huske å kunne få en liten avlastning på en eller annen måte. Kanskje ei venninne,pappan, et familiemedlem eller noe sånt kan ta han/hun litt? Så kan du få deg fri noen timer. Det hjelper ofte. Det kjenner ihvertfall jeg.

Men tilbake til spørsmålet mitt, hvordan trives jeg med å være mor? Jeg rett og slett elsker det. Alt blir mye mer meningsfullt. Det er helt sant! Jeg gleder meg til mye mer, og jeg elsker livet mitt mye mye mer.

Da stiller jeg spørsmålet over til deg. Hvordan trives du med å være mor?

cad 135


11 kommentarer

Rika8906

26.10.2009 kl.13:39

Jeg også elsker å være mamma..! Den beste jobben jeg noen gang har hatt<3

Fargeklatt'n *

26.10.2009 kl.14:05

Ingenting kan beskrive den følelsen som er, når du er mamma.. :)

Anne - 20 år og mamma

26.10.2009 kl.14:12

Jeg elsker det også :)

Elisabeth

26.10.2009 kl.14:24

Jeg trives veldig godt jeg og :) Det er helt klart slitsomt til tider, men vel verdt det så fort en av dem smiler eller gjort noe søtt. Da smelter jeg helt.

kristina

26.10.2009 kl.15:13

jeg har verdens fineste søskenbarn <3
Elsker å være mamma :) Det beste som er i denne verden :)

Fay Natalie

26.10.2009 kl.16:49

Jeg elsker å være mamma, selv om det er opp og nedturer som mor også.. Jeg trenger litt avlastning av og til, og da er det veldig godt å ha kjæresten som tar seg av han noen timer.. Trenger sosialt samvær med venner, selv om hverdagen har blitt annerledes! Selv om jeg oftest tar med Lille Daniel på alt som er, så er det godt å ha noen fritimer., Men, ellers, så elsker jeg å være mor! :)

TorillHolm

26.10.2009 kl.16:58

Elsker det mer enn noe annet :)

Mamma Bettan

26.10.2009 kl.18:56

Det er slitsomt, men det er slitsomt på en god måte! :-) Kunne aldri gått tilbake til å ikke være mamma igjen, hadde ikke klart det om jeg fikk muligheten. :-P

Elsker det å være mamma på en spesiell og familiekjær måte! :-) Mest av alt elsker jeg sønnen min. ;-) Sier det samme som VG-reklamen men med en annen vri, dagen hadde ikke vært det samme uten! :-)

Tina

26.10.2009 kl.22:28

Elsker det :)

Torhild

28.10.2009 kl.19:27

Helt enige med deg! Jeg elsker å være mamma, det er det beste som noen gang har hendt meg! Et lite barn gir så mye glede, kjærlighet og mening i livet! Jeg elsker hvert sekund, å ville alri byttet det ut

Skriv en ny kommentar

hits