Adopsjon

Hvorfor skal det være så vanskelig å adoptere? Det er mange som  virkelig ønsker seg et barn så inderlig, og som har ventet i årevis for å kunne adoptere et barn. Adopsjonskøen tar virkelig ingen ende, og det ser ut som om man må vente minst tre år.

Det er jo så mange barn der ute, som faktisk kunne fått en utrolig god oppvekst, med masse kjærlighet og alt annet man skulle trenge. Det finnes jo også mange mennesker der ute, som virkelig ønsker å kunne være en mamma og pappa, og som har så mye kjærlighet på lager.

Jeg blir så sint, når jeg hører historier hvor folk har ventet i årevis på å kunne få adoptere. Jeg skjønner ikke, for hvorfor skal det være så vanskelig ? Det finnes jo mange mange foreldreløse barn ute i verden. Greit, man må se an foreldrene, slik at man er sikker på at barna kommer til et godt og varmt hjem. Det er et dilemma på et vis, siden jeg vet det er flere som venter sårt på et barn, men køen vil ingen ende ta.

Regler gjør det vanskelig å adoptere, hvorfor er det slik?3 kommentarer

<3ESAA

11.10.2009 kl.12:17

Fordi at vi vil ikke at folk som ikke kan ta vare på barna skal få adoptere.

sjekk ut; www.esahjerte.blogg.no
Jeg syns det er paradoksalt at man må vente så lenge med å adoptere, for de som vil adoptere VIL jo gjerne ha barn. mens ditt eget barn kan du få etter et hvilket som helst nachspiel (kanskje ikke planlagt engang). mange ting vi aldri kommer til å skjønne tror jeg. jeg skjønner jo at man må bli sjekka grundig før man får adoptere, det jeg derimot ikke skjønner er hvorfor homofile og lesbiske ikke får lov..

Yong

11.10.2009 kl.21:09

Jeg har dessverre ikke svar på spørsmålene dine, jeg deriomot de samme spørsmålene og flere til...

Hvorfor skal familier som ønsker å adoptere vurderes opp og i mente, før de får svar på om de i det hele tatt får lov til å stille seg i kø for en adopsjon? (Vi som er så heldige/uheldige som kan produsere barn selv, trenger ingen form for tester, eller vurderinger...)

Hvorfor koster det så mye å adoptere?

Hvorfor er det bare kjendiser og popikoner som kan velge akkurat det barenet de skal adoptere?

Skriv en ny kommentar

hits