Dere mødre, kan dere hjelpe meg? Er i litt kjipt humør..

Jeg er i dårlig humør idag. Sitter også med en uggen følelse i magen. Klarer ikke helt å beskrive det,  men føler meg på en måte kvalm og trist. Jeg tror jeg er kvalm fordi det er noe som plager meg.

Jeg er ganske sikker på hva som plager meg også. Det handler om Sarah Angeline egentlig. Har tenkt om jeg skulle skrive dette på bloggen eller ikke, men valgte nå å gjøre det.

Det er jo uansett ikke noen hemmelighet. Det som er, er at vi har funnet ut at det ene benet til Sarah er skjevt. Vi har sett det en stund, når hun går. Den ene foten er mer vendt utover, mens den andre går rett fram.
Vi var også hos legen igår for en sjekk, og hun er henvist videre. Legen var ikke sikker, men han syntes ikke det så ut som om hun hadde noe vridd ben, utenom at foten var vridd utover. Når jeg tok en egen sjekk idag, så så det ut som om det ikke bare var foten. Men at benet i seg selv er vridd litt utover. :-(

Sarah viser ingen tegn til smerte eller plager, men når det først er noe med barnet ditt, så blir man jo ikke akkurat glad.
Dere som er mødre skjønner sikkert hva jeg mener.
Noen tenker sikkert, "hallo , hun er jo ikke alvorlig syk eller noe sånt, vær glad for det du". Selvsagt er jeg superglad for det. Men når det først er noe som tyder på at det er noe galt med den lille øyenstenen man har, så blir en mor bekymret og lei seg. Og for min del, så blir jeg fort bekymret for Sarah. Jeg er en såkalt hønemor.

Det er absolutt kjipt!

Så ja, jeg er i litt kjipt humør om dagen.

Det kan hende at det går an å fikses på uten inngrep, og det håper jeg virkelig. Men jeg aner ikke...
Vi får vente og se.

En av grunnene til at jeg valgte å dele det her med dere, er for å høre om noen har vært borti det samme?
Vær så snill, legg igjen en kommentar.
Håper også på noen gode ord, slik at humøret mitt kan bli litt bedre :-)

bilde2

8 kommentarer

Jeg har desverre(?) ikke vært borti det samme, men tanten min fikk nesten samme beskjed av legen engang. Legen mente at hoften til datteren hennes var skeiv, og at hun slepte den ene foten etter seg, derfor kom hun ikke til å lære seg å gå selv uten operasjon og gips i flere mnd.

Vel, bare to uker etterpå (før hun fikk time hos sykehuset) gikk søskenbarnet mitt helt alene. Og på timen hos sykehuset fant de ut at det ikke var noe galt likevell :)

Går jo an å krysse fingrene for at det er det samme hos prinsessa di, hvis ikke får vi håpe at det ihvertfall er lett å "fikse" :)

Olimpia

08.10.2009 kl.14:48

Jeg vet ikke om det er det samme,men sostra til mannen min hadde

hoftefeil og matte ga med gips i flere mnd, og det samme matte

dattra hennes Nikola,men de begge gar helt fint na og man kan ikke

tyde pa at de har hatt noe galt med beina/hofta. Det kan vist

vare arvelig derfor foretok de ultralyd av hoftene til dattra

mi Jessica da hun var spedbarn, men heldigvis kunne de ikke se

noe uvanlig, hun er snart 5 ar og alt er fint. Om det er noe med

beinet til dattra di, sa er det nok mulig a fikse det, mulig

hun da ma ga noen mnd med gips, men det er verdt det. Nikola

gikk med gips i flere mnd, men det plaget ikke henne i dat hele

tatt.. det gar nok i orden skal du se..:)

hellandveien

08.10.2009 kl.15:14

har ikke vært borti det samme.. men sender over varme tanker og håper det løser seg! klem

Lena Svindland

08.10.2009 kl.15:59

SV: Jeg har ingen fast butikk som jeg går å handler mat i. Jeg har akkurat flyttet

så må først finne dem, hehe. Men i vanlig kjedebutikk som spar, rema 1000, kiwi mm. finnes det utrolig dårlig utvalg innen økologiske varer. Det jeg har gjort på de plassene jeg har bodd tidligere er å kjøpe inn av det som er fair trade produkter og de andre merkede varer med svanen av det dem har nå. så har jeg gått til butikksjefen for å høre om vedkomne kan ta inn andre varer innen den kategorien.

Da er det mulig at det blir noe bedret der du bor og den butikken du bruker. Man er også med på å gjøre varer mer tilgjengelig for andre og har dermed gjort flere gode gjerninger i en fei!

Håper at det går fint med dattera deres. Lykke til!

Mvj

08.10.2009 kl.16:08

Jeg har ikke erfaring med det konkrete problemet, men det lar seg helt sikkert løse på et eller annet vis. Skjønner godt at du er bekymret, håper det ordner seg uten for mye styr! :)
Jeg har ikke opplevd noe lignende selv. Men det er jo mye rart som kan "feile" barn, men som enten går over av seg selv eller er mulig å fikse. Jeg skjønner godt at du er bekymret, det hadde jeg vært selv. Og det er lett for meg å si at du burde vente til dere vet for sikkert om det faktisk er noe galt. Men jeg tror egentlig at du burde prøve det.

Divamamma

08.10.2009 kl.20:18

Takk for gode ord alle sammen:)

Hilde-Kristin

08.10.2009 kl.21:35

huff, det hørtes trist ut. Ikke sånn, det går jo helt sikkert bra. Men som du sier, det er noe med den følelsen. At noe er galt med barnet sitt. Jeg håper jeg for all del slipper å sitte med en sånn følelse, lillemora mi er jo veldig lita enda. Men kjente veldig på dette, på en måte, når hun var i hofteultralyd for noen uker siden. Siden dette er noe vi har familien. Men hun hadde ingenting. Og det er vi glad for.

Masse lykke til til dere uansett:D

Skriv en ny kommentar

hits