Er du fornøyd med dagens regjering?

Jeg er irritert om dagen. Ja, jeg irriterer meg over regjeringen. Det er så mye som er bakvendt i dette landet, samtidig som det er mye bra. Folk sier at nordmenn er glade i å klage. Ja, jeg er enig. Samtidig så er det så mye som kunne vært bedre, som faktisk er veldig dårlig. Vi kan sammenligne dette landet med mange andre, og det er stort sett positive ting her. Men fortsatt så er det mange ting som irriterer meg.

- Kontantstøtten skal bort. Greit nok, det er bra på mange måter , men kunne de ikke funnet på en annen løsning ? Hvorfor kan vi ikke ha valgfrihet, vi som har barn, uten å måtte bli tvunget til å plassere barna i barnehagen fordi vi ikke har råd til å være hjemme? VALGFRIHET!

- Rettsystemet. Åh, du.. jeg orker ikke engang.


- Nedleggelse av grende/bygdeskoler. Hva i alle dager er det godt for? Hvorfor er det bra for et barn fra seks år og oppover å sitte på skolebuss i 30 minutter til 1 time om dagen da? Større skoler, mindre tid til hvert individuelle barn.

- Nedskjæringer på sykehus. Jeg kjenner flere som har helt horrible historier å fortelle. Dette er folk som jobber på sykehus. Jeg ønsker ikke å komme med detaljer om dette.


- Mer oppfølging av nye innvandrere. Når de først skal komme til Norge, bør også regjeringen satse på god oppfølging. Her er det snakk om mange med tung ryggsekk og psykiske lidelser.


Jaja, Soria Moria 2 har kommet idag. Mange løfter som sikkert vil bli brutt.


Men ja, det er selvsagt mye bra. Jeg liker tankegangen om rettferdighet, men jeg irriterer meg over mye.


Kommer jeg til kort med dette synes du?

Er du fornøyd med dagens regjering? HVORFOR?

4 kommentarer

Jeg er fornøyd med regjeringen. Rett og slett fordet de gjør det de kan. Alt kan ikke fikses på en gang. Fr hvis vi skulle ha gjort det, så hadde norge faktisk gått dukken. Pengebruk er ikke bare bare, selv om vi har mye. Selvfølgelig er jeg ikke enig i alt, men jeg er enig i mer enn jeg er uenig i.

Mamma`sverden

07.10.2009 kl.22:02

Mye?

VI har ikke mye.. Men de som disponerer pengene "våre" har det..

Så på de som er på gata i Oslo, de som ikke klarte seg gjennom finanskrisen og alle de andre som møter en tøff hverdag..

Tenk over dette før du sier VI.

Smil til verden, og verden smiler til deg!:D jahooo!

haha:p

My Good Act

07.10.2009 kl.23:17

Vi søker etter testpersoner for vår nye nettside www.mygoodact.com.

Vi er en veldedig organisasjon som nylig startet opp! Vi har bloggtjenester og mye annet. Håper du vil hjelpe oss!

Mvh Jonas BW. (Info@mygoodact.com)

Ingunn

07.10.2009 kl.23:51

Ja, det er jeg. De har fokus på de viktige tingene.

Skriv en ny kommentar

hits