Svineinfluensa, skummelt?

Jeg har tenkt veldig mye på svineinfluensa, spesielt når det akkurat ble kjent at det kom til å bli en pandemi.
Jeg har vært redd, og prøvd å ta mine forholdsregler. Det vil si å være ekstra nøye med hygiene, og ikke omgås syke eller forkjøla mennesker. Etterhvert som det har gått litt tid, har jeg på en måte glemt det litt ut. Men som jeg leser nå, så er det virkelig nå den harde svineinfluensaen , som også er runde nummer 2, kommer.

Jeg er ekstra bekymret, fordi jeg tenker på lille jenta vår. Man blir liksom så mye mer bekymret som mor, tenker jeg. Mange snakker om at influensaen er oppblåst av media, og at det er som en vanlig mild influensa.

Jeg vet ikke helt jeg. Jeg tror at det ikke er lurt å være livredd, og la redselen ta over hverdagen. Men jeg tenker det at det ikke skader å ta det litt på alvor.

Det som nå er kommet frem, er at mennesker i tjueårene kan bli ekstremt syke av denne influensaen. Nylig så skjedde det jo også et dødsfall av en mann i tjueårene, som ikke hadde noen underliggende kronisk sykdom heller.

Jeg er litt bekymret, men jeg lar ikke redselen styre min hverdag. Jeg er bare ekstra bevisst når det gjelder hygiene og videre.


Gjør dere noe for å unngå svineinfluensa?
Er dere redde?

3 kommentarer

Rika8906

03.10.2009 kl.11:24

Jeg er ikke redd for influensaen nei.. Føler at jeg ikke trenger å være det..=) Har også helt vanlig hygiene!

♥tonje solstad

03.10.2009 kl.12:33

Er ikke redd for den nei! Vasker kanskje henna litt bedre, og er ikke sånn skikkelig nær folk som sprer smitte ;-)

Liz - MotherSinnerSaint

03.10.2009 kl.14:00

Jeg tror ikke man skal gå rundt å være redd, men heller være litt ekstra obs i hverdagen. God hygiene, antibac osv. Nå vet jeg ikke om du ammer jenta di, men hvis du gjør det, er hun litt ekstra beskyttet. Selvom svineinfluensaen er et nytt virus

Skriv en ny kommentar

hits