Vi var i åpen barnehage igår

Igår så stresset vi oss bort til en åpen barnehage som er her i byen. Det er et kjempe flott tilbud til hjemmeværende mødre. Mødre møtes der, og barna har et fristed der de kan leke og aktiviseres. Jeg ble positivt overrasket, for jeg hadde ikke forventet noe så allright! Sarah smilte masse når hun var der ,men jeg tror jeg har funnet ut at hun er en einstøing, siden hun ikke brydde seg om de andre barna. Hun ville heller krabbe for seg selv. Dessuten var hun den ENESTE ungen som var OVERALT! Har jeg en hyperaktiv unge eller? Hehe..
Det er bra hun er aktiv, det liker vi. Men kjente jeg ble litt flau av og til. Som for eksempel når det var samlingsstund, der vi alle skulle sitte i ring og synge. Sarah var ikke interessert! Hun skulle krabbe ut av ringen og bort til alt annet. Ja ja..
Etter fortalte historier var vel ikke meg og Sondre så "uaktive" vi heller, så hun har nok fått det fra en plass.
Men jeg vil absolutt anbefale deg å reise på et slikt tilbud, hvis du har det i nærheten av der du bor. Dagene kan bli litt ensidige til tider, når man er hjemmeværende, så da er det godt å variere litt. Ikke bare for deg, men selvsagt for barna også.

cimg1192

Et bilde av Sarah når hun var mye yngre:) NYDELIG!


Idag tror vi at vi skal kjøpe noen babyklær til ei venninne av meg, som faktisk ligger på føden NÅ! Dette er spennende. 

2 kommentarer

emmieverlasting...

24.09.2009 kl.11:34

Så utrolig nydelig bilde!:o)

Hild Frøya

24.09.2009 kl.12:07

Ååå, så søt daa.. Vi har desverre ikke åpen barnehage her vi bor, men Ingrid bagynte tidlig i barnehage. så vi har egentlig ikke hatt behov for det heller. men sikkert etflott tilbud.

Skriv en ny kommentar

hits